Våra rum

Rum 1 är ett dubbelrum på andra våningen med två sängar. Utanför rummet finns en toalett och badkar alternativt kan en dusch på nedre våningen användas. Det finns tillgång till ett tv-rum/kök. Detta rum kostar som enkelrum 450:-/dygn och som dubbelrum 550:-/dygn.

Rum 2 är vårt familjerum. Rummet ligger på andra våningen i annexet. Ni har egen toalett och dusch alldeles utanför rummet. Det finns även ett gemensamt kök/tv-rum i anslutning till rummet. I rummet finns det en familjevåningssäng 120/80 samt en enkelsäng, det finns även möjlighet att ställa in en extra resesäng. I tv-rummet finns en dubbelbäddsoffa och köket är utrustat med det mesta som kan behövas.

Familjerummet kostar 900:-/dygn om ni vill ha egen tillgång till hela lägenheten med totalt 5 bäddar.

Om man endast vill hyra familjerummet så kostar det som enkelrum 450:-, dubbelrum 550:-, trebäddsrum 650:- och fyrbäddsrum 750:-/dygn. Då delar man kök/tv-rum med andra gäster.

Rum 3 är ett dubbelrum med egen ingång i markplan. Det finns två sängar, tv, trinettkök och toalett/dusch i rummet. Detta rum kostar som enkelrum 450:-/dygn och som dubbelrum 550:-/dygn. I detta rum är det även tillåtet att ha hund, då tillkommer en kostnad på 50:-/dygn.

Rum 4 är ett dubbelrum med egen ingång i markplan. Det finns två sängar, tv, kylskåp och toalett/dusch i rummet. Detta rum kostar som enkelrum 450:-/dygn och som dubbelrum 550:-/dygn. Tillgång till kök/tv-rum finns på andra våningen.

För samtliga rum och bäddar finns möjlighet att hyra sängkläder och handdukar. Då tillkommer en engångskostnad på 75:-/person. Viktigt att alltid ha lakan på sängen när ni använder egna sängkläder.