Våra rum

Familjerum/ lägenhet 1 är en liten lägenhet på ca.45kvm. Det finns ett rum med två sängar, garderob och skrivbord samt ett kombinerat kök/vardagsrum med fullt utrustat kök, köksbord med fyra stolar, bäddsoffa där två personer ryms, fotölj och tv.  I lägenheten finns även dusch och toalett. Lägenheten ligger en trappa upp. Familjerummet kostar 1000:-/dygn och max 4 personer.

Rum 3 är ett dubbelrum med egen ingång i markplan. Det finns två sängar, liten garderob, tv, mikrovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare, trinettkök och toalett/dusch i rummet. Detta rum kostar som enkelrum 500:-/dygn och som dubbelrum 600:-/dygn. I detta rum är det även tillåtet att ha hund, då tillkommer en kostnad på 100:-/dygn.

Rum 4 är ett dubbelrum med egen ingång i markplan. Det finns två sängar, liten garderob, bord och två stolar, tv, kylskåp, micro, vattenkokare, kaffebryggare och toalett/dusch i rummet. Detta rum kostar som enkelrum 500:-/dygn och som dubbelrum 600:-/dygn.

Husvagn Bo bekvämt i vår cabby c61 som är uppställd på gården. Den har långbäddar samt uppbäddar sittgrupp, Tillgång till dusch och toalett finns ca. 30 meter från husvagnen. Att bo i husvagn kostar 600:- för två personer därutöver tillkommer 100:- per extra person. (max 4 personer).

För samtliga rum och bäddar finns möjlighet att hyra sängkläder och handdukar. Då tillkommer en engångskostnad på 100:-/person. Viktigt att alltid ha lakan på sängen om ni använder egna sängkläder.